Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Uprava


Gozdarski inštitut Slovenije je raziskovalna institucija nacionalnega pomena in je skladno z Zakonom o raziskovalni in razvojni dejavnosti in Zakonom o zavodih organiziran kot javni zavod. Razvojno raziskovalno dejavnost inštituta izvajajo raziskovalci, podporo njihovim aktivnostim pa zagotavljajo strokovni sodelavci in Uprava inštituta.

Na inštitutu je bilo v začetku leta 2014 zaposlenih 74 sodelavcev, od tega 10 v Upravi inštituta, ki jo vodi direktor inštituta.

Med raziskovalci so bili za področje znanosti med mlajšimi raziskovalci zaposleni 3 mladi raziskovalci, 11 asistentov, 2 samostojna raziskovalca z magisterijem in 8 asistentov z doktoratom. Med starejšimi raziskovalci je bilo zaposlenih 10 znanstvenih sodelavcev, 4 višji znanstveni sodelavci in 4 znanstveni svetniki.
Raziskovalci so bili zaposleni  tudi na strokovno-raziskovalni ravni in sicer med mlajšimi raziskovalci 2 višja raziskovalca in 1 višji raziskovalec z magisterijem, med starejšimi raziskovalci pa 3 strokovno - raziskovalni sodelavci in 2 višje strokovno-raziskovalna sodelavca.

dr. Primož Simončič Direktor GIS
Primož Petek, uni. dipl. ekon. Pomočnik direktorja
Nataša Milenković Samostojna strokovna sodelavka V v računovodstvu
Nataša Jerala, dipl. ekon. Knjigovodkinja VII/1
Tjaša Vidmar, dipl. org. (UN) Kadrovik VII/1
Sara Dolinar Kadrovik
Marina Vučićević, uni dipl. prav. Vodilni strokovni sodelavec
Adrijana Trekman, mag. posl. ved Koordinator projektov
Polona Vukovič Koordinatorka projektov VII/1
Mateja Kraševec Koordinator projektov
Katarina Stanko Poslovna sekretarka
Iztok Sankovič Kurir III
Iztok Sinjur Vzdrževalec
Matjaž Novak Samostojni strokovni delavec VII/2 (I) za področje računalništva

IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se